WERKWIJZE

Werkwijze

Hoe nu verder

Zoals een virtual assistant flexibel is qua inzet ben ik dat ook in uren. Ik geloof in een persoonlijke aanpak omdat de wensen van klanten verschillen.

Wil je met me samenwerken dan zijn dit de volgende stappen die we zullen zetten:

  • Een vrijblijvend gesprek via Skype, telefoon of desgewenst/mogelijk op locatie
  • We bespreken wat je wilt, wat je knelpunten zijn en op welke manier ik je kan ondersteunen
  • We gaan kijken wat urgent is en wat minder en of je structureel hulp nodig hebt of op project basis
  • We maken een plan van aanpak en kijken welk pakket het beste bij de werkzaamheden past
  • We stellen een overeenkomst op
  • Laten we snel beginnen!
vakantieblues

Tarieven

Je onderneming groeit. Je hebt hulp nodig. Je wilt een Virtual Assistant maar vindt het ook erg spannend om dingen uit handen te geven. Je hebt immers je hele ziel en zaligheid in je onderneming gestoken. Je zoekt iemand die je begrijpt en je onderneming net zo serieus neemt als jij. Dan ben je hier op de goede plek! Om uit te proberen of je wilt samen werken met een virtual assistant heb ik een Try out pakket samengesteld waarvan je eenmalig gebruik kunt maken.

Elke ondernemer heeft zijn eigen hulpvraag. In overleg kijken we hoeveel uur jij aan ondersteuning nodig hebt en hier stemmen we jouw investering op af en stellen een pakket samen. Zo ben je zeker van het aantal uren dat ik per week of per maand voor je werk, ik kan mijn uren voor jou reserveren in mijn agenda en we weten beiden waar we aan toe zijn.

Try out

€ 120,-* eenmalig
  • 3 uur ondersteuning
  • Eenmalig om uit te proberen
  • 1 maand geldig
ONTVANG WAARDEVOLLE WEETJES
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor MailChimp ( more information )
Abonneer je nu op de Time 4 Assistance Waardevolle Weetjes Brief en ontdek maandelijks hoe je efficiënter en met meer plezier kunt werken. Tevens word je op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe blog is verschenen.
Ik heb een hekel aan spam. Jouw gegevens zullen niet verkocht of gedeeld worden met derden. De Waardevolle Weetjes Brief verschijnt ongeveer 1x per maand.