BLOG

Blogpagina van Time 4 Assistance!

Nieuws, informatie, tips & tricks

Welkom op de blogpagina van Time 4 Assistance! Als ondernemende moeder is het een uitdaging om alle ballen in de lucht te willen houden. Om een betere balans te vinden tussen werk en je privéleven schrijf ik regelmatig nieuwe blogs die je hierbij kunnen helpen. Dus lees snel verder!

 

vakantieblues

Help! Ik heb last van de vakantieblues

Door tessvenema | 23 aug 2018 |

      Eenmaal weer aan het werk na de vakantie vervaagt het gelukmakende vakantiegevoel nog sneller dan het mooie kleurtje op je lichaam. Heb je last van gebrek aan concentratie, moeheid en ben je snel geïrriteerd wanneer je na de vakantie weer aan het werk moet dan kan het zijn dat je last hebt…

Lees verder

Kun jij nog op vakantie als ZZP’er?

Door tessvenema | 23 jul 2018 |

        Een goede voorbereiding is het halve werk. Het begint al met de voorpret. Brochures en/of het internet afstruinen naar de ideale bestemming. Het vooruitzicht om even heerlijk te ontspannen en niks te ‘moeten’. Maar kan dit nog wel als je ZZP’er bent? Niet werken is immers geen inkomsten en daarnaast verwachten je…

Lees verder
ONTVANG WAARDEVOLLE WEETJES
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor MailChimp ( more information )
Abonneer je nu op de Time 4 Assistance Waardevolle Weetjes Brief en ontdek maandelijks hoe je efficiënter en met meer plezier kunt werken. Tevens word je op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe blog is verschenen.
Ik heb een hekel aan spam. Jouw gegevens zullen niet verkocht of gedeeld worden met derden. De Waardevolle Weetjes Brief verschijnt ongeveer 1x per maand.