structuurcoach

Ik stop ermee! Wat? Echt?

structuurcoach

Een andere manier van dienstverlening

Natuurlijk stop ik niet met ondernemen. Ondernemen is mij op het lijf geschreven. Ik stop wel met de manier van werken zoals ik tot nu toe gedaan heb. Vanaf nu ga ik me echt focussen op het helpen van ondernemende, ambitieuze moeders aan meer structuur en overzicht in hun bedrijf én in hun leven.

Deze keuze zorgt ervoor dat mijn bedrijf gaat veranderen.

Van Virtual Assistant naar Structuurcoach

Ik ben met Time 4 Assistance begonnen omdat ik als virtual assistant ondernemers wilde ondersteunen met taken waar ze zelf niet aan toe komen, waar ze geen verstand van hebben of gewoon geen zin in hebben. Plannen, structuur en organiseren is wie ik ben, dus deze ondersteuning leek mij de ideale stap. Na 4 jaar ben ik erachter dat ik gelukkiger wordt als ik mijn kennis kan delen met andere vrouwen.

Het is geweldig om andere ondernemers te helpen maar niet om hun het werk uit handen te willen nemen. Met mijn expertise in planning, focus en structuur wil ik ondernemers helpen aan een efficiëntere manier van werken. Niet zodat ze meer tijd over hebben om meer in hun bedrijf te kunnen werken maar om een goede balans te creëren tussen werken in én aan je bedrijf, tijd voor jezelf, je privéleven en je huishouden.

Als alleenstaande moeder met 2 kinderen weet ik dat het een behoorlijke uitdaging kan zijn om een goede balans te vinden tussen mijn bedrijf, mijn opleiding, mijn kinderen, het huishouden en dan wil je het liefste ook nog wat tijd voor jezelf. Met een goede structuur, de juiste focus, aandachtsmanagement en timemanagement weet ik hier inmiddels een goede balans in te vinden en hier wil ik graag andere moeder mee helpen.

Vanaf nu ga ik me dan ook volledig richten op:

  • Jou als ondernemende moeder helpen het overzicht weer terug te krijgen.
  • Jou in laten zien dat alles begint bij aandachtsmanagement, mindset en prioriteiten stellen.
  • Hoe je de baas wordt over je eigen leven en je eigen tijd.
  • De manier van plannen zodat jij je er ook aan houdt.
  • Welke (online) tools je kan inzetten om bepaalde werkzaamheden te vergemakkelijken of te automatiseren.
  • Hoe je focus houdt.
  • Samen gaan we een flow creëren die bij jou past zodat er meer structuur is en er tijd overblijft om aan je bedrijf te werken, tijd voor jezelf en tijd voor het gezin.
  • Meer overzicht in je huis, je agenda en je werkplek zodat je meer rust in je hoofd hebt.

Overzicht, structuur en focus = meer tijd

Klinkt dat goed? Dat geloof ik graag! Je bent niet de enige die moeite heeft om structuur in haar leven te brengen en te houden. Ben jij het overzicht kwijt en heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden? Laat mij je dan vertellen dat je een aantal van die ballen gewoon kan laten vallen! WAT? Ja echt! Ik kan je helpen om meer overzicht te krijgen en samen kijken welke ballen je kunt laten vallen zodat je meer rust ervaart en je weer grip op je leven krijgt.

Binnenkort gaat mijn website een totale metamorfose krijgen zodat je precies kunt zien waar ik jou mee kan helpen. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden of wil je nu alvast wat tips & tricks ontvangen meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en volg mij op instagram. Heb je vragen of heb je nu hulp nodig? Laat een bericht achter, stuur mij een mail of bericht mij via instagram.

ONTVANG WAARDEVOLLE WEETJES
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor MailChimp ( more information )
Abonneer je nu op de Time 4 Assistance Waardevolle Weetjes Brief en ontdek maandelijks hoe je efficiënter en met meer plezier kunt werken. Tevens word je op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe blog is verschenen.
Ik heb een hekel aan spam. Jouw gegevens zullen niet verkocht of gedeeld worden met derden. De Waardevolle Weetjes Brief verschijnt ongeveer 1x per maand.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.